2013

Helt plöstligt var det bara några ynka timmar kvar av 2103!
Detta året är ett år som varit så jävla grymt, galet och roligt! självklart har det varit ett år med mycket längtat, bevikelser och gråt men 2013 kommer alltid vara ett år som alltid kommer ligga allra närma mitt hjärta! för det har seriöst varit GRYMT! ♥
  • Österrike: stack iväg en vecka till österrike för skidåkning, afterski och massa skratt med min bästavän! blev en riktigt guldvecka!
  • Körkort: I maj fixade jag mitt efterlängtade körkort, så jävla glad jag var att äntligen känna sig så fri att kunna köra vart man vill när man vill! blev då också bilägare!
  • Bal: gick på studentbal och det var så jävla roligt att festa med klassen! dock var jag inte så nöjd med hur jag såg ut men ja det går inget att göra åt just nu, men det var en rolig dag!
  • Studenten: Efter 3 år i gymnasiet tog jag studenten, det var en riktigt rolig och samtidigt sorgligt och tråkigt dag efter som jag skulle lämna några jag spenderat  dag och natt med dom senaste åren, några av dom bästa året i mitt liv!♥ Efter den dagen skulle aldrig något mer bli desamma....
  • Moster: I november blev jag moster till världens finast tjej, var så jäkla stolt den dagen och är fortfarande! fick en ny uppgift i livet liksom!
  • 3an: Mitt 3dje år på gymnasiet var grymt, hade så jävla skoj med bästa grabbarna och maja! Dock var det sista halvåret något som var helt jävla galet, asså seriöst så längtar jag tillbaka till det som tusan!♥♥
2013 var ett år då ja va ska jag säga helt jävla galet, är så jävla glad att jag fick spendera detta året med världens bästa grabbar och tjejer! ingenting kommer mer bli detsamma men jag är jävligt glad att jag fått uppleva detta!
TACK TILL ALLA SOM HAR FÖRGYLLT MITT UNDERBARA 2013, HAR HAFT SÅ JÄVLA KUL OCH DETTA ÅRET KOMMER ALLTID VARA MITT FAVORITÅR!!!!