Måndag med grabbarna

Kan knappt fatta att det är sant! När jag tog studenten den 5 juni 2013 hade jag galet mycket ångest att allt var över, längtade så sjukt mycke tillbaka och jag visste att jag skulle göra det också! 
Men endå så visste jag att jag hade ett år att komma tillbaka till skolan att umgås med grabbarna som inte gick i min klass, allihopa tillsammans innan dom själva tar studenten, ett år var jue lång tid tänkte jag, ja för andra grejer var de de men inte med tanke på skolan....
Men med tanke på hur snabbt mitt sista tredje år gick så ska jag nog inte säga något eftersom jag i måndags spenderade min sista kväll på skolan ihop med alla dessa grabbar! 
Jag vill inte och kan inte fatta att om bara några ynka dagar är det redan ett årsen jag själv tog studenten.... Spola tillbaka tack!! 
Men kan lova att jag fick en jävligt rolig sista dag på skolan allihopa tillsammans med grabbarna!, spelade NHL,snackade i massor, lyssnade på gitarrspelande, käkade mat,skrattade, åkte på roadtrip i skogen plus att jag fick provköra Johns snygga Volvo hehe! 
Ja grymt med andra ord!
Fyfan vad detta året gick fort.... 
Så vad händer idag då?? 
Jo det är bal! Grymt! 
Japp är en aning nervös haha.... 
Sitter och fixar naglarna nu och ska börja packa in i bilen! Sen hämtar jag två grymma grabbar och vi drar oss mot skolan! 
Hoppas på fint väder!😍 
Puss!❤️