Äntligen Fredag

Ja såhär ser det ut, mina båda kollegor är sjukskrivna så ja dom sviker mig haha, tur inte min kaffemaskin sviker mig på jobbet iallafall! Var bara tvungen att at med den eftersom jag insåg att jag typ spenderar mer timmar om dagen på jobbet än vad jag gör hemma just nu haha, hello Heltid! jaja bättre än inget jobb alls, jag tjänar jue massa pengar på köpet så det är grymt hehe!
Fast dock kanske inte saken blev bättre just nu av att min bästa pappa precis ringde mig och sa att dom strax skulle gå på flyget till Thailand! haha så jävla avis är jag.... men det är dom lätt värda!, men ska jue liksom tänka på dom när jag förfryser mina fingrar på morgona när jag skrapar bilrutan eller när jag ser att det bara öser ner snö nedanför rutorna och vägarna sakta försvinner ur syne pga snö haha., eller när jag går upp vid 5 på morgonen för att åka till jobbet hehe!
Så jag hoppas dom tänker på mig när dom tar en drink vid poolen eller ligger på stranden och gottar sig ! ååååh !  
jaja iallafall så har jag nu tröttnat på att inte kunna sticka ut och springa riktigt eftersom det är mycket snö och så grymt halt! har typ inte tränat riktigt på en vecka och det är tråkigt och jag känner mig typ fet hehe.... så sitter och kollar runt på ett löpband som jag kan införskaffa! dock kommer det kanske andvändas mindre på sommaren men ibland kanske och jag tror även att det kommer vara ett bra köp! så vi får se vad det blir haha!
Annars så tar jag snart helg och den ska spenderas på alla möjliga olika ställen haha! det blir mer update senare!
Hoppas ni får en grym Fredag!