Ta vara på dagarna, dom kommer inte i repris

Och på något läskigt sett så går tiden så sjukt snabbt...I helgen går vi in på årets 3dje månad? seriöst, tiden springer iväg på ett sätt jag samtidigt inte tycker om, C sa till mig häromdan: asså Lina fattar du att det nästa snart är ett helt årsen du tog studenten, även fast jag inte vill inse det så bara whaaaat? men det är så jäkla sant... om 3 månader har ett helt jävla år gått, galet! Livet har förändrats så sjukt mycket än vad det var för ett årsen, vill bara ruska om mig själv och vakna upp ur drömmen och inse att det är 2013 och jag har ett helt år kvar i skolan eller iallfall minst en termin...förra året vid denhär tiden bestod livet av cafehäng, skola och dagarna spenderades från dag till natt med bästa grabbarna och Maja! åhh spola tillbaks NU!  Nu består vardagarna utav jobb och sen sova typ för att invänta nästa jobbdag.... fine det händer roliga grejer det med men spola tillbaks tack!
Häromdan när det var en riktigt vårkväll med solnedgång och sånt så längtade jag så mycket tillbaks efter kvällarna på skolan då man seriöst inte behövde bry sig om någonting typ utan bara gled runt, spelade fotboll, var nere vi sjöng, stack ut och fiskade eller bara körde runt med bilen för skoj skull för vi inte kom på något annat! Livet ägde då! LÄTT!
På tal om annat så blev inte gossipgirl slutet som jag ville hehe, eller seriöst säg när slut blir som man vill ? haha ALDRIG!
jag har haft en liten såndär kändiscrush på nate eftersom han är en sån sjukt go och snygg kille! och varje gång Serena gjort något dumt i avsnitten så har jag blivit så sur haha, för hon bara kastar bort bästa Nate hehe, snacka om att vara kär i en kändis.... så igår var det sista avsnittet på säsong 3 så då började dom självklart tjafsa över något serena gjorde och jag blev så sur (eftersom jag villé att sista avsnittet skulle bli perfekt i deras förhållande hehe ) att jag var nära på att stänga av för att inte kolla på avsnittet, jag e seriös ahhh haha.... men det blev jue inte så perfekt endå så tänkte börja kolla på 4an och hoppas dom blir tillsammans igen hehe!
Anyway så är det Torsdag idag! och det känns som alla mina dagisbarn blir sjuka i magsjuka och jag hoppas verkligen inte jag får det igen efterom jag hade det förra helgen! har jue så mycket roligt planerat denna helgen!! ja vad ska jag säga dom hänger över träd och spyr... inte så nice nej... och sen kom tjejen som jobbar i köket och lagar mat och säger att vi ska äta risgrynsgröt till mellanmål! mums vad passande haha.....
Nästa vecka om jag inte ligger i magsjuka så har jag lite grejer planerade!Anyway så hoppas jag verkligen att vårvädret håller i sig så att jag kan njuta av lite fler solnedgångar hehe eller helt enkelt längta mig tillbaka till dagarna för ett årsen....
Puss!